BAM RAIL

Aan het eind van de week komen de weekstaten van alle medewerkers van BAMRail binnen bij de voorman van het betreffende project.
Op de bouw worden deze weekstaten gedigitaliseerd waarna deze bestanden worden gestuurd naar de personeelsafdeling van BAMRail.
Van hieruit worden de weekstaten herkend en wordt de benodigde informatie gelezen en eventueel gecorrigeerd.
Deze informatie wordt eerst beschikbaar gesteld voor het uren-systeem.

ManageMind zorgt naast het benaderen v/d digitale weekstaten voor een aantal urenoverzichten.Sundio Groep

Sundio Groep is een online-reisbureau waarbij via internet zonvakanties geboekt worden.
Merken zijn onder andere GoGo Tours, Sunweb en Jiba.

Het CMS programma waarmee de database tbv de website wordt gevuld voldeed niet meer aan de gestelde eisen.

Het project (versie 1 en 2) betreft een volledig nieuw CMS systeem waarmee de gegevens mbt de landen, plaatsen, accommodaties, afbeeldingen, teksten op een gebruiks-vriendelijke manier kunnen worden onderhouden. Tevens bevat het CMS een koppeling met het TISS systeem voor het overhalen van diverse contract-informatie.Sundio Groep

Sundio Groep is een online-reisbureau waarbij via internet zonvakanties geboekt worden.
Merken zijn onder andere GoGo Tours, Sunweb en Jiba.

Vanuit de website kunnen de reizen worden geboekt via het systeem DaVinci.
Om de marketing beter aan te kunnen sturen is er een relatie database gebouwd waarin via een online koppeling direct alle gegevens worden overgehaald uit DaVinci.
Tevens zijn hier een tweetal applicaties bij gebouwd die op een snelle manier aanpassingen en selecties kunnen uitvoeren op deze relatiedatabase.Wim Bosman

Logistiek dienstverlener Wim Bosman maakt gebruik van ManageMind om oa fakturen, vrachtbrieven, rittenstaten en CMR documenten te digitaliseren.

De verschillende documenten worden gescand via MMScan waarna de herken-engine deze via een aantal scripts zal proberen te herkennen. Binnen Wim Bosman geschiedt dit allemaal op basis van de barcode. De herkende documenten worden gekoppeld aan het Bosman intranet om zo hun klanten inzicht te geven in de CMR en vrachtdocumenten.De Graafschap

VBV De Graafschap heeft het verzoek neergelegd om een applicatie te ontwikkelen waarmee de papieren scoutingsformulieren op een eenvoudige manier konden worden gedigitaliseerd.
Naast het vastleggen moest het met een paar drukken op de knop mogelijk worden om de beoordelingen en de ontwikkeling van een speler op te vragen en inzichtelijk te maken.De Graafschap

VBV De Graafschap heeft in 2004 van de KNVB de verplichting opgelegd gekregen om de hoofd-tribune te voorzien van een systeem tbv de toegangscontrole.
De applicatie maakt een online koppeling tussen het WTS (ticket systeem) en de GTC database waardoor de afgedrukte toegangs-kaarten direct beschikbaar zijn.
Herkenning vindt plaats op barcode.De Graafschap

De ManageMind implementatie bij De Graafschap behelst naast de standaard archivering (scannen en verwerken) van documenten ook een relatie systeem.
Tevens zijn diverse functie’s gebouwd mbt het automatisch versturen van mailingen.

In 2006 is het systeem uitgebreid met een contractmodule waarmee de contracten van de businessclub leden inzichtelijker zijn gemaakt.VEN / Sligro

VEN / Sligro heeft als groothandel te maken met een behoorlijk aantal inkoopfacturen dat elke dag binnen komt.

Met de ManageMind implementatie worden de facturen gescand en automatisch herkend. Vervolgens wordt de factuur aangevuld met diverse gegevens die benodigd zijn voor de doorkopppeling naar het AS400 systeem. De factuur wordt vervolgens digitaal gefiatteerd in de organisatie waarna deze na goedkeuring kan worden betaald.Euroduna BV

Euroduna heeft als doelstelling, de handel in grondstoffen en additieven voor diervoeders.
Van soja-concentraten tot aardappeleiwit of lactose: Euroduna levert alle grondstoffen om diervoeder nog beter te maken.

Ook de wereldwijde marktkennis, flexibele bestelmogelijkheden en een persoonlijke benadering zijn belangrijke ingrediŽnten voor een duurzame relatie met de klant. Euroduna biedt dus in alle opzichten de 'Ingredients for life'.

De applicatie beheert de producten, de klanten, de contracten, de afroepen, de facturatie en heeft nog de mogelijkheid van een notitieblok.
Uiteraard aangevuld met de juiste overzichten.Milos BV

Milos BV heeft in 2001 aangegeven programma's te willen ontwikkelen tbv de visuele ondersteuning van het verkoopproces.

M-View is gebouwd om de klant te voorzien van een digitale catalogus, alles voorzien van een grafische skin. M-Floor is in 2002 omgebouwd tbv Gildenhuis Parket te Winterswijk.

Het geheel is voorzien van uitgebreidere mogelijkheden, beveiliging en user interface. Middels het programma kan de klant een foto inladen om vervolgens een nieuwe vloer in de foto te monteren om beeld te verkrijgen welke vloer bij het interieur past.Exakta Benelux BV

Exakta Benelux BV is een verkoop en produktie maatschappij voor kunststof kozijnen. Het relatie beheer systeem binnen Exact was niet milleniumproof.
Milos BV heeft een volledig nieuw relatie beheer systeem geschreven waarin het gehele voortgangsproces van een order kan worden bewaakt.
Modules zijn : Relatie Beheer / Order Intake / Verkoop Bewaking / Service / Activiteiten / Planning / Opmeten / Montage / RapportageTelemail BV

Exakta Benelux BV is een verkoop en produktie maatschappij voor kunststof kozijnen. Om de kunststof kozijnen te verkopen werd gebruik gemaakt van een groot aantal adviseurs die elke avond gemiddeld 3 afspraken hadden. Om deze adviseurs aan te sturen was Telemail BV als callcenter verantwoordelijk voor het nabellen van de mailingen.

De ontwikkelde software zorgde voor het automatisch bellen van de klanten die waren toegevoegd door de administratie.
De gemaakte afspraken werden vastgelegd waarna de clustersoftware ervoor zorgde dat de volgende ochtend alle afspraken keurig waren geoptimaliseerd voor alle adviseurs.