Hencon

Voor Hencon is een volledig nieuwe portal gebouwd waarmee de klanten van Hencon inzicht krijgen in hun machines en alles wat daarbij komt kijken.
Denk aan de manuals, de onderhoudsbeurten en de check- en spareparts lijsten.
Hencon - Special Mobile Equipment - by TelliQDorset

Voor Dorset is een geheel nieuwe applicatie ontwikkeld die hen inzicht moet geven in het logistieke proces.
Klanten, Leveranciers, Artikelen, Inkooporders, Besteladviezen, Voorraad, Verkooporders en de productieplanning.
Allemaal facetten van het logistieke proces die met de GMO artikel applicatie worden beheerd.Cursief

Cursief is de software oplossing voor de kunsteducatieve sector, bestemd voor uw leerling- en cursistenadministratie.
Voor Toonbeeld Terneuzen ontwikkelen we sinds de zomer van 2019 Cursief weer verder!

Cursief is technisch opgebouwd met behulp van de onderstaande technieken :

ErndimQA Shop

To achieve monitoring of the performance of laboratories in the field of inborn errors of metabolism ERNDIM organises two types of External Quality Assessment Schemes : Quantitative Schemes and Qualitative Schemes.
Control Materials are available from MCA Laboratories, the scheme organiser for the quantative ERNDIM EQA schemes.

IFCC ERL

The IFCC HbA1c Network maintains the JCTLM endorsed reference measurement procedure for HbA1c,
worldwide accepted as the analytical anchor for traceability of HbA1c.
This network collaborates with manufacturers of diagnostic devices, EQAS organisers and other interested parties.

Erndim ICS

Tool to assingn values to the control materials and data management of internal quality control of the respective laboratories.

DLA ICT Rapportage Tool

Binnen DLA ICT wordt gebruik gemaakt van meerdere applicaties waarin gegevens worden bijgehouden.
De DLA Rapportage Tool is een web-applicatie die de gegevens uit deze verschillende applicaties combineert en vervolgens vertaalt in leesbare overzichten en grafieken.

De tool is technisch opgebouwd met behulp van de onderstaande technieken :

Philips Lighting

Voor Philips Lighting is een tool gebouwd waarmee de Cycle Time kan worden bewaakt door te controleren of de snelheid van de lijn binnen de vooraf gestelde grenzen blijft.
Verder wordt natuurlijk de data verzameld voor rapportages achteraf.

De tool is technisch opgebouwd met behulp van de onderstaande technieken :

Enveloprint

Van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes tot een complete huisstijl.Elke denkbare vorm van zakelijk, facilitair drukwerk kan door Enveloprint worden verzorgd. De insteek: Service, flexibiliteit, korte lijnen, vertrouwen en continuÔteit. Niet praten maar doen!

DLA ICT heeft de webshop van Enveloprint volledig vernieuwd. Naast een nieuw en eigentijds uiterlijk is met name de functionaliteit en het beheer van de webshop verbeterd. De webshop kan worden voorzien van een eigen theme zodat de klant de webshop in hun eigen huisstijl inclusief logo's weer kan gebruiken voor hun eigen klanten.

De webshop is volledig gekoppeld met de backoffice omgevingen DiMS, FlowOnline en FlowCommerce.
Tevens zijn er koppelingen die de automatische import verzorgen van VGZ en de Rabobank.

Naast Enveloprint is ook voor BusyMark, Amco Rouwdrukwerk en PapiColor inmiddels tot volle tevredenheid de webshop ingericht.Comfoor Doetinchem

Comfoor richt zich op bescherming en verbetering van het gehoor en comfort rond het oor.

DLA heeft Comfoor voorzien van een volledig nieuw CRM systeem, gekoppeld aan het financiŽle pakket van de moedermaatschappij.
De productie wordt aangestuurd middels een nieuwe applicatie, waarbij een koppeling plaatsvindt naar de 3Shape modelleer software en de laserbrander voor oorstukjes.
De dealers en klanten van Comfoor maken gebruik van internet, het klant- en dealerportaal waarop ze hun opdrachten kunnen inzien.OELM - SKB Winterswijk

Occupational and Environmental Medicine involves the investigation of exposure to chemicals.

Four members of the Network agreed to collaborate in the organisation of their schemes. In a federated approach they share samples, data-base and layout of the reports but remain as independent organisations with their own registration, user meetings and other support, and language. With the Interactive Website participants can submit results and request reports. The website also provides general information to all who are interested.

Download de folder !ErndimQA - SKB Winterswijk

To achieve monitoring of the performance of laboratories in the field of inborn errors of metabolism ERNDIM organises two types of External Quality Assessment Schemes : Quantitative Schemes and Qualitative Schemes. For each of the schemes ERNDIM has invited a scientific expert.

With the Interactive Website participants can submit results and request reports. The website also provides general information to all who are interested. Each year every participant receives a certificate from the ERNDIM board.Kroese Wevers

Kroese Wevers is een zelf-standige en onafhankelijke organisatie van accountants en belastingadviseurs met circa 350 medewerkers, die werken vanuit 8 regionale vestigingen in het oosten en noorden van Nederland.

Voor een aantal klanten krijgt Kroese Wevers maandelijks de facturen aangeleverd in het export-formaat van de klant.
Deze bestanden dienen te worden omgezet naar het formaat van Exact Online.
Uiteraard wordt tijdens het vertalen direct de juiste grootboek rekeningen gebruikt.Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Op de afdeling MCA van het SKB wordt onderzoek gedaan naar hemoglobyne in het bloed.

Elk laboratorium in de wereld stuurt de resultaten naar het SKB waarna de gebouwde applicatie de resultaten inleest, verwerkt middels een aantal statistische berekeningen om tot slot een aantal overzichten en grafieken op te bouwen.STEC groep

Voor de STEC groep is het oude vertrouwde klantenbestand volledig opnieuw gebouwd.
Met dezelfde en zelfs meer functionaliteiten.


Supermarktdata

Voor YourRetail is een volledig nieuwe portal gebouwd waarmee de klanten inzicht krijgen in de supermarkten van Nederland.
Welke formules, welke marktaandelen, welke demografische kenmerken, voorzien van diverse zoek mogelijkheden en verschillende (grafische)rapportages.Colubris

Colubris Environment is een groep Nederlandse bedrijven die zich inzet voor een schone, gezonde en leefbare toekomst.

Wij beschouwen het als onze plicht wereldwijd het voortouw te nemen op het gebied van afvalwaterzuivering en afval recycling met als doel dat ook anno 3000 wordt genoten van een evenwichtig milieu met rijke, duurzame bronnen!

De applicatie die is gebouwd is een tool waarmee de mensen van de buitendienst hun orders en hun prognoses invoeren.
Voor het management zit er uiteraard rapportage bij.Lesli Vuurwerk BV

Lesli Vuurwerk is een importeur van vuurwerk en heeft landelijk een groot aantal resellers die het vuurwerk aan klanten verkopen.
Om de complete administratie rondom deze vuurwerk verkoop uit te voeren heeft DLA ICT een programma geschreven voor Lesli Vuurwerk genaamd L-Vis.
Tevens zijn importfunctie's gebouwd voor de Agri Retail (Boerenbond/Welkoop) winkels en de online voorverkoop.DLA ICT

DLA ICT is bij een groot aantal klanten verantwoordelijk voor de backup procedure. Hiertoe is een applicatie ontwikkeld waarmee op een snelle en overzichtelijke manier zichtbaar is welke backups zijn gelukt/mislukt. Van elke mislukte backup is vervolgens te zien waarom deze is mislukt waarna actie kan worden ondernomen.Owin

Ondernemerskring Winterswijk, OWIN, is dť club waarin het bedrijfsleven in Winterswijk de krachten bundelt, problemen signaleert, oppakt en probeert op te lossen.
Middels de nieuwe 'bedrijven' site kan iedere deelnemer de bedrijfsgegevens en contact personen aangeven. Daarnaast is het van belang aan te geven welke diensten ze leveren.
Vervolgens kan de bezoeker via het zoekgedeelte op een snelle manier het juiste bedrijf vinden voor de gewenste diensten.Fashion Order System

Fashion Order FulFillment System, een applicatie waarmee een aantal klanten uit de zakelijke kleding branche hun kledingverkoop registreren.

In het systeem worden de klanten, de dragers en de orders vastgelegd. Bij elke order wordt een meetsessie georganiseerd waarop de dragers worden opgemeten zodat de kleding op maat gemaakt kan worden. Het logistieke proces van bewerken, picken en verzenden naar de klant wordt eveneens vanuit het systeem geregeld.PAS Reform

Pas Reform is een bedrijf dat zich bezig houdt met het produceren van legbatterijen en broedmachines.
De wereldwijde afzet wordt mede gedaan via de Pas Web Portal. Een onderdeel van deze portal is de Pas Order Module.
IMEX is een tool waarmee deze order module wordt gevuld. De artikelen die via de portal worden aangeboden worden onderhouden middels IMEX. Het heeft koppelingen tot stand gebracht met NaVision en met ModelManager. Export van alle artikelen naar Excel is ook mogelik.Dejima Optical Films

Dejima is een organisatie die zich bezighoudt met het produceren van optisch foliemateriaal.
Dejima ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige films (Twistar™) voor de LCD (liquid crystal display) industrie. Men richt zich vooral op de automobiel en telecom markt

De applicatie die gebouwd is, zorgt voor een groot deel v/d logistieke werkzaamheden, startend bij de levering van de grondstoffen tot aan het versturen van de goederen en de factuur. Denk hierbij ook aan de planning, de aansturing van de productie, de voorraad en de douane export.

Koppelingen met Outlook, Office en het processysteem PI behoren eveneens tot het project.Dejima Optical Films

Dejima is een organisatie die zich bezighoudt met het produceren van optisch foliemateriaal.
Dejima ontwikkelt, produceert en verkoopt hoogwaardige films (Twistar™) voor de LCD (liquid crystal display) industrie. Men richt zich vooral op de automobiel en telecom markt

De applicatie die gebouwd is, zorgt voor de bewaking en voortgang van diverse processen die benodigd waren voor de verhuizing.PartyRent GmbH

PartyRent GmbH is een organisatie die in een aantal landen allerlei spullen verhuurd voor diverse evenementen. Dit betekent In de praktijk dat PartyRent ervoor zorgt dat alle bestelde artikelen voor het evenement op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

De applicatie zorgt voor het genereren en afdrukken van een op maat gemaakt etiket, waarop naast de productgegevens een tiental foto’s zijn afgedrukt.PartyRent GmbH

PartyRent GmbH is een organisatie die in een aantal landen allerlei spullen verhuurd voor diverse evenementen. Dit betekent In de praktijk dat PartyRent ervoor zorgt dat alle bestelde artikelen voor het evenement op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

De applicatie zorgt voor het invoeren en bewaken van de verschillende (inkoop) aanvragen. Binnen PartyRent wordt een inkooporder opgebouwd uit een of meerdere inkoopaanvragen.

Gebruikers kunnen zich inschrijven op een aanvraag waarna de beheerder op een bepaald moment een inkooporder aanmaakt.Enveloprint

Enveloprint is een organisatie dat zich bezig houdt met allerlei soorten drukwerk, variŽrend van briefpapier, visitekaartjes tot aan bidprintjes. Milos BV heeft in het verleden de e-commerce website gebouwd. In verband met een nieuwe applicatie is de website aangepast en uitgebreid met een aantal webservices om de koppeling tussen de applicatie en de website tot stand te brengen.